Μέθοδοι πληρωμής

Για τη δική σας διευκόλυνση και καλύτερες υπηρεσίες το site μας camaramarket.gr προσφέρει τους τρόπους πληρωμής που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση ή τραπεζική μεταφορά του κατάλληλου χρηματικού ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς. Στο αποθετήριο τραπέζης πρέπει να γράψετε το πλήρες όνομά σας. Για καλύτερες και ταχύτερες υπηρεσίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6970631060 ή να μας στείλετε mail στο info@camaramarket.gr.

Τραπεζικός λογαριασμός για καταθέσεις ή μεταφορές χρημάτων:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN:

GR7501716010006601160764371

Μέσω χρέωσης της πίστωσής σας. Χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω πίστωσης. Χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Η εκκαθάριση της πληρωμής σας τηρείται από την Τράπεζα Πειραιώς, οπότε οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς. Επί πλέον, εγγυόμαστε ότι οι εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες σας είναι απολύτως ασφαλείς έναντι πρόσβασης από τρίτους, καθώς χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία για την προστασία αυτών των πληροφοριών.

Το ποσό του τιμολογίου θα δεσμευτεί στην πιστωτική σας κάρτα όταν υποβάλετε την παραγγελία σας. Η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί μόνο αφού παραδοθεί η παραγγελία στον συνεργάτη παράδοσης.

Μέσω PayPal

Όταν επιλέγετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής στο ταμείο και κάνετε κλικ στο «Επόμενο», θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στον λογαριασμό σας στο PayPal. Το PayPal σάς δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε απλά εισάγοντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο λογαριασμός σας στο PayPal θα χρεωθεί με το αντίστοιχο ποσό και θα λάβετε επιβεβαίωση πληρωμής μέσω e-mail. Όταν το ποσό του τιμολογίου σας χρεωθεί στον λογαριασμό μας, θα παραδώσουμε την παραγγελία σας στον συνεργάτη παράδοσης.