Συστατικά:
12 χουρμάδες
½ φλιτζάνι αλεσμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
Ανθόνερο πορτοκαλίας
Ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κάντε μια σχισμή σε όλο το μήκος κάθε χουρμά και αφαιρέστε προσεκτικά το κουκούτσι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αλεσμένα αμύγδαλα, τα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης και την κρυσταλλική ζάχαρη. Προσθέστε αρκετό νερό από άνθη πορτοκαλιάς για να κάνετε μια λεία πάστα. Γεμίστε τους χουρμάδες με την πάστα. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Σερβίρετε με ζεστό τσάι μέντας.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε 8 ποικιλίες 100% φυσικών χουρμάδων χωρίς προσθήκη ζάχαρης.